Žena, majka, kraljica

Naša prva Stylish mama je Urša Lenac. Kroz par pitanja na koje nam je odgovorila ćete vidjeti zašto ju krasi taj naslov.

PA KRENIMO…

1. Tko je Stylish Mama Urša?

 • Moje ime je Urša Lenac. Živim u Rijeci i majka sam troje djece. Magistrirala sam poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu, a inače radim kao estetski savjetnik za jedan brend vrhunske francuske kozmetike. Trenutno sam na porodiljnom, jer sam najmladu kćer rodila prije nepunih 10 mjeseci.

2. Kako hendlaš sa troje djece, a opet izgledaš odlično

 • Za početak veliko hvala na komplimentu.:) Mišljenja sam da je sve stvar prioriteta i dobre organizacije. Veliki plus je ukoliko imate nekoga tko vam pruža potporu u svakodnevnim aktivnostima i brizi i odgoju oko djece. Meni je upravo muž najveća potpora i u svemu sudjelujemo ravnopravno. Brinemo o djeci, ali brinemo i o sebi. Ne kažu bezveze sretna mama jednako sretna beba što vjerujem vrijedi i za očeve.

3. Tri stvari/navike bez koje nemožeš preživjeti dan

 • Moram priznati da nisam rob dnevnih navika bez kojih mozda ne bih mogla, ali ono što svakodnevno nastojim je izaći van u šetnju na svjež zrak, pojesti čim više zdravih i uravnoteženih obroka te pravilno njegovati svoju kožu.

4. Koliko se tvoj modni stil razlikuje sada i prije djece 

 • Rekla bih da se dosta razlikuje. Sad je možda odvažniji i upečatljiviji. Prije sam igrala na sigurno, a sad se malo vise igram s modom i pokušavam spojit nespojivo. Nije uvijek uspješno, ali je barem zabavno.

5. Najdrazi komad odjeće/obuće i zašto

 • Nemam najdraži komad odjeće/obuće. Osoba sam koja se ne veže za takve stvari i relativno brzo mi dosade. No ako bih sad morala izdvojit nešto to bi bile crne kožne hlače koje mogu kombinirati uz apsolutno sve. Vjerujem da je dobro u ormaru imati neke bezvremenske komade odjeće kao što su mala crna haljinica, bijela košulja, dobar kaput ili baloner, traperice koje laskaju vasoj figuri i savršena kožna jakna koja se praktički može nositi u tri od četiri godišnja doba.

6. Nikad ne bi odjenula/obukla?

 • Nikad ne bih obula pvc prozirne cipele. Za puno stvari sam rekla da ih nikad ne bih obula ili obukla pa bih ipak na kraju popustila, ali za ovo sam sigurna da neće na moju nogu. Još jedan komad obuće koji mi nije drag niti ga nosim su balerinke. A što se tiče odjeće nikad ne bih obukla bundu od pravog krzna ili bijele tajice.

7. Kako najčešće koristiš #vrijemezamamu

 • Vrijeme za mamu najčešće koristim za trening, čitanje knjige ili kavu i razgovor s dragim ljudima.

8. Koliko vremena posvećuješ zdravoj prehrani i brizi o sebi

 • Većinu vremena posvećujem zdravoj prehrani i brizi o sebi. Zdrava prehrana je jedan od najbitnijih faktora zdravog življenja i to je stil života kojem mi u obitelji težimo. Izuzev zdrave prehrane jako su nam bitni fizička aktivnost i boravak u prirodi.

9. Da li imaš neki uzor među Stylish mamama

 • Puno je mama čiji mi se stil jako sviđa te mi je nemoguće izdvojiti samo jednu. Ne bih nikoga izdvojila kao uzor, ali puno njih mi je inspiracija.

10. Što je bitno za dobru Stylish instagramsku fotku 

 • Dobra kamera, upečatljiva lokacija, dobar kut slikanja i dobro svjetlo.

11. Koliko brza moda i trendovi utječu na tvoj stil i da li ih uvijek slijediš

 • Ne mogu reći da slijepo pratim modu, ali volim vidjeti što je u trendu. No ako je u trendu nesto što mi se nikako ne sviđa to sigurno neću kupiti i nositi. Najviše mi se sviđaju neobični i upečatljivi komadi odjeće ili obuće koja se ne viđa svakodnebno.

12. Što preferiraš         

13. Da li voliš hrvatske dizajnere i da li imaš neki njihov komad odjeće/obuće

 • Pratim i cijenim rad hrvatskih dizajnera, ali nažalost imam svega nekoliko komada njihove odjeće.

14. Što svaka mama mora imati u svom ormaru

 • Svaka mama mora imati u svom ormaru ono u čemu se ona osjeća najudobnije i ono što se njoj najviše sviđa. Bile to štikle od 15 cm, uggsice, tenisice, kratke haljinice, odijela, trenerke, sasvim nebitno. Drage žene nosite ono što vas veseli i ono u čemu se osjećate udobno.

15. Koji fashion savjet možeš dati nama mamama

 • Fashion savjet koji bih dala svim mamama je da što god nosile nosite to s puno samopouzdanja i velikim osmijehom na licu. Stil je individualna stvar i ne mora se svakome sviđati vas stil odijevanja, ali to ne znači da ćete ga odbaciti i prilagoditi se drugima. Njegujte svoj stil i birajte onaj stil koji najviše odgovara vašim željama, tjelesnoj konstituciji i vašem načinu zivota. Budite svoji, osjećajte se ugodno u svojoj koži, ali i u svojoj odjeći.

Hvala Urša na ovom divnom drženju. A idući mjesec se družimo sa…….

A naši sponzori sve ovo bez Vas ne bi bilo moguće. Bez Vašeg suporta i Vaših malih darova.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.