Žena je ženi potpora

žene poduzetnice

U subotu 30.04. Quorum Graden Kostrena pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Kostrena bio je prvi, ali ne i posljednje okupljanje žena poduzetnica( i majki) Rijeke i okolice.

Održali smo prvi meet up susret potaknute facebook grupom  BE YOUR OWN BOSS koje smo i sam članice. Grupa služi kao support za nas žene koje krećemo u poduzetničke vode, a i za one koje već plove njima. Sve je pokrenula Marina Biljak koja je i osnovala tu grupu u namjeri umrežavanja i supporta nas žena u poduzetništva. BYOB je grupa za (buduće) žene poduzetnice u kojoj se objavljuju razna predavanja, informacije i zadatke koji će sve članice dovesti tamo gdje trebamo biti: na čelo svog posla! U Samoj grupi redovito se održavaju mentorski programi, mastermind grupe, i zanimljivi Facebook Live-ovi. U grupi sudjeluju brojne žene poduzetnice koje su spremne podijeliti svoje znanje i trikove s budućim poduzetnicama!

Žena je ženi žena!

Sa ciljem da online druženja preselimo i na fizička druženja, organiziran je i ovaj  prvi MEET UP za žene poduzetnice Rijeke i okolice. Na samom druženju bilo nas je 15tak žena, gdje smo uz kavu razmijenili svoja iskustva u poduzetništvu, i napravile i dogovorile da ovo druženje bude početak jedne lijepe priče koja će se odvijati u Rijeci i okolici.

Pokažimo primjerom da smo složne, da mislimo isto i zalažemo se za isto.

Susreti će se odvijati često te biti  najavljeni unaprijedi tako da nam se sve poduzetnice ili one koje tek kreću u poduzetničke vode, uvijek mogu pridružiti. Drago nam je bilo vidjeti da među poduzetnicima su i naše mame koje su odlučile uzeti stvari u svoje ruke i raditi za sebe.

Sa vjerom da vjerujemo u ono što radimo, zalažimo se za svoja prava, za naša prava međusobno si pomažući i učeći jedna od druge. Zajedno možemo pomicati brda i biti ta promjena koju naša zajednica zaslužuje.

Kada se udružimo, nezaustavljive smo. Jer žena ženi nije vuk, nego snaga.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.