White Picnic u Trsatskom parku

Nakon poduže stanke uzrokovane pandemijom napokon je došlo vrijeme otvaranja i našeg lipnja u kojem već tradicionalno drugu godinu zaredom organiziramo WHITE PICNIC PARTY za naše mame.

 

 

I ove godine naše mjesto druženja odvilo se u prekrasnom parku Heroja na divnom Trsatu, gdje se cijelo okruženje stopilo sa našom tematikom piknika. Divna uvertira u nadolazeće ljeto, a ujedno i najava za naše buduće planove.

 

Uz prigodne slastice i slasne finger food zalogajčiće, ovaj je party okupio opet mame koje čine uspješne žene stvaralačkog društva našega grada i okolice.

 

 

 

 

Smještene uz divnu dekoraciju i cvijeće naše Cvjećarne Čičak, uz bijele balone Miryam i ukusni finger food Zigantea i slastica iz slastičarnice Cacao, Mame Kvarnera su pričale o starom novom, planovima za ljeto, a osvježenje od vrućina su pronašle uz piće naših već tradicionalnih sponzora Somersby i Gospoja Vrbnik

 

 

Da naše mame ne bi otišle doma praznik ruku pobrinuli su se naši divni sponzori koji su prepoznali ovu hvalevrijednu inicijativu i ono što radimo u našem gradu Rijeci. Hvala im od srca jer bez njih ovo ne bi bilo moguće. 

Voda ONA,  First in the Raw,  Biorela,  Kuća zelenog čaja Rijeka,  Argentum,  Moja Oaza,  Esencia Adria,Bioderma,  Olival,Malinca,  Prahir,  Studio Style,  Smart Doctor,  Frizerski studio Simple,  Smokat Anima,  Ulica snova,  JGL,  Znanje 

 

 

 

Vidimo se uskoro na novom druženju na kojem ste svi dobrodošli, a sve novosti možete pratiti na našem portalu Mame Kvarnera, na našem instagramu ili fejs stranici.

 

 

 

SLIKE: Ivor Mažar by Stilueta
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.