Vodimo vas u jedan od najvećih kampova u Hrvatskoj

Kamp Straško je jedan od najvećih kampova u Hrvatskoj i nalazi se u Novalji, na otoku Pagu. Rasprostire se na 57 ha šume dalmatinskog hrasta i masline čiji krajolik oduzima dah. Duž cijelog kampa prostire se šljunčana plaža koja se ubraja u najljepše plaže otoka Paga i ponosni je nositelj Plave zastave.

 

Ponuda kampa je bogata, raznolika i prilagođena svim uzrastima. Mi smo uistinu uživali u sunčanju i kupanju na plaži Straško, hranjenju i maženju domaćih životinja na mini farmi koja se nalazi unutar kampa. Također smo probali trenirati u odlično opremljenoj teretani, igranju nogometa i tenisa. Dok su se djeca igrala u pješčanom parku, kupanju i odmaranju na bazenima koji se nalaze uz samu plažu gdje su ih oduševljavali  animatori u baby roomu i kids klubu, mi smo uživali u ispijanju kave tik uz more.

 

 

Baby room je namijenjen djeci uzrasta od 0-3 godina, a kids room djeci od 4-7 godina. Popodne su djeca pokazala svoje plesne pokrete u mini discu koji su vođeni od strane animatora.

Na svakom kutku kampa se nalaze dječji parkovi, a mi smo cijeli kamp istražili biciklima koje su nam bile glavno prijevozno sredstvo. Ako želite do centra Novalje biciklima ste tamo za cca 10 minuta od kampa. Ono što je nas oduševilo je čistoća kampa i briga oko njega. I naravno, poštivale su se sve epidemiološke mjere.

Hvala kamp Straško i sigurno ćemo se vidjeti još puno puta!

 

TEKST I SLIKE: Urša Lenac


Putujemo u Zavratnicu   K A B O L A   IZLETIŠTE ŠUMSKA BAJKA    G R O Ž NJ A N     R O V I NJ

 

3 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published.