Veliki sajam malih okica

Od samog začetka portala konstantno je tinjala želja da se cjelokupna ideja portala manifestira na jednom mjestu i realizira Veliki sajam malih okica. Ideja da roditelji i djeca osim što mogu prelistati aktivnosti na portalu upoznaju vrijedne ljude koji stoje iza svih aktivnosti, sportskih, umjetničkih, istraživačkih, škola stranih jezika te mnogih igraonica i rođendaonica.

Nakon što smo još od početka godine datum mijenjali i konstantno ovisili o mjerama vezanim za covid, zatvaranjima, ograničenjima napokon možemo potvrditi da se naša želja ostvaruje.

04.rujna, u samom srcu grada, na našem Korzu, pokraj Gradskog sata održat će se Veliki sajam malih okica

 

 

Ispred Gradskog sata od 10h djeca će moći sudjelovati na mnogobrojnim aktivnostima i radionicama. Predstavit će se Learn&play s kreativnom radionicom na stranom jeziku, Crystal Sisters Yoga koji će engleski jezik uključiti u yogu. Zatim nam slijede dvije glazbene radionice – Glazbenog vrtuljka te Music together Rijeka koji će uključiti i vas roditelje. Volite kazalište lutaka? U 12:45 h možete sudjelovati u njihovoj kreativnoj radionici te se odmoriti i biti dio maštovitih priča u 13,30 h uz Čitam, gledam, slušam.

U jutarnjem terminu na štandovima ćete moći upoznati i saznati nešto više o Active centru koji ne samo da nudi genijalne treninge parkoura već organizira i nezaboravne proslave rođendana kao i školu stranih jezika. Dio Velikog sajma malih okica bit će i poznate Prve riječke MažoretkinjeLearn&playDruštvo Naša djeca Opatija s Bajkaonicom i neobičnim udomljavanjem te Kids escpae room Rijeka koji je jedan od najkreativnijih rođendaonica u Rijeci. Tijekom jutarnjih sati predstavit će se i Gradsko kazalište lutaka na svojem neobičnom štandu.

Slijedi nam popodnevni odmor od 14h te nastavljamo u 16h kad radionice otvara plesna radionica izuzetno nagrađivanog plesnog kluba Dance Queen nakon kojeg nastavljamo u sličnom ritmu te plešemo uz plesnu grupu LorenaMalac Genijalac će potaknuti male moždane vijuge od 17:30 – 18:45 kao šećer na kraju.

Sve podatke o Malcu Genijalcu moći ćete pronaći i na štandu na kojem ćete dobiti priliku upoznati vrijedne ljude koji su tu za vašu djecu. Upoznat ćete i Yamaha Music School te saznati o svim programima koje nude u novoj školskoj godini. Ako više volite modu uputit ćete se na štand Art modisa te imati mogućnost postati ove godine mali maneken. Ukoliko više volite ples tad nakon radionice plesne grupe Dance Queen možete s njima popričati i na njihovom štandu gdje će se predstaviti.

 

 

Očekuje vas i velika nagradna igra na kojoj možete osvojiti noćenja u Aminess hotels & campsites Njivice, obiteljsku ulaznicu za vodeni park Istralandia, poklon pakete Za:Tebe giftlaba, nove frizure u 4looku ili nezaboravni rođendan u Active centru.

 

 

Zahvaljujemo glavnom sponzoru Gradu Rijeci te i ostalim sponzorima koji vjeruju u našu ideju: Aminess, Istralandia, Samovar bar, Cacao, Gradsko kazalište lutaka Rijeka, 4look, Quorum garden, Za:Tebe giftlab, Adrialab, Sana delikatese, Baloni Miryam, Active centar.

Vidimo se!

 

_________________ POVEZANI ČLANCI __________________

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.