Sve što niste znali o ERGOBABY OMNI 360 i zašto je broj 1 pri odabiru svakog roditelja

Omni znači “sve”, “objedinjujući sve”, i zaista ova nosiljka kombinira sve. Zahvaljujući našoj odličnoj suradnji s Mikroedrom d.o.o. i njihovim donacijama našoj neprofitnoj civilnoj udruzi ”nosiljkoRijeka”, testirala sam Omni 360 Cool Air Mesh. Testirala sam ju na profesionalnoj lutki (3,5 kg), te mojoj kćerkici 2-godišnjakinji.

 

Ova se inovativna klokanica može nositi u četiri položaja: prednji položaj okrenut prema roditelju (od dobi novorođenčeta), položaj prema naprijed usmjeren prema van od roditelja (otprilike od 5 mjeseci nadalje), nošenje na kuku i leđima (od otprilike 6 mjeseci).

 

Omni 360 utjelovljuje ono najbolje i najzanimljivije od Ergovih prethodnih klokanica. Omni 360 ne zahtijeva umetak za novorođenče, a ramena se mogu prekrižiti poput Adapta, također podržava ergonomski položaj sprijeda prema naprijed kao što to čini i 360, a ima i odvojivi džepić za odlaganje, baš kao što to ima Original. Čini se da je Ergobaby doista uspio objediniti sve najbolje kvalitete i zahtjeve prethodnih modela u samo jednoj klokanici Omni 360.

 

Kao i prethodni modeli, Omni 360 ima integriranu lumbalnu potporu na pojasu koja roditeljima pruža dodatnu udobnost, čineći nosiljku ergonomskom ne samo za bebu, već i za onoga tko ju nosi.
Panel Omni 360 se može širiti kako beba raste i to prilagodbom čička na pojasu, tako da bi za većinu roditelja ova nosiljka trebala trajati do toddler dobi.

 

Materijal se vrlo lako čisti, gotovo pa svaka mrlja koju beba napravi može se jednostavno obrisati ili se nosiljka može oprati u mašini (program s niskim temperaturama). Još jedna sjajna stvar u vezi s ovom konkretnom Mesh verzijom je ta što se ona može nositi tijekom cijele godine.

 

 

FOTO: privatne slike

Omni 360 ima lijepu integriranu kapuljaču koja se može preklopiti i može se koristiti kao potpora vratu vaše male bebe. Kapuljača je pričvršćena pomoću gumba na oba ramena. Naramenice se mogu križati (a ovo križanje naramenica može biti vrlo zanimljivo posebno roditeljima manjih dimenzija) dobro su podstavljene i vrlo mekane, što olakšava postizanje savršenog pristajanja svima. Za bočne je kopče Ergo osmislio dodatni sigurnosni sustav, koji za razliku od drugih sličnih sustava omogućava otkopčavanje samo jednom rukom.

 

Omni 360 je robusna, ali lagana klokanica, udobna je i pruža razne položaje nošenja, stoga je vrlo popularan izbor mnogim roditeljima. Sve u svemu, Ergo Omni 360 je vrlo udobna nosiljka koja se može koristiti kod većine novorođenčadi, pa sve do toddler veličine. Vrlo je jednostavna za upotrebu, posebno roditeljima početnicima. Vrlo je jednostavno postavljati ju i skidati, lako se da prilagoditi i jednostavno se koristi u pozicijama naprijed prema roditelju kao i naprijed sprijeda, bez stvaranja ikakvih dodatnih naprezanja.

 

FOTO: Ergobaby

Naramenice se mogu križati (a ovo križanje naramenica može biti vrlo zanimljivo posebno roditeljima manjih dimenzija) dobro su podstavljene i vrlo mekane, što olakšava postizanje savršenog pristajanja svima. Za bočne je kopče Ergo osmislio dodatni sigurnosni sustav, koji za razliku od drugih sličnih sustava omogućava otkopčavanje samo jednom rukom.

Ove je godine Ergobaby predstavio još dodatnih zanimljivijih boja i uzoraka za Omni 360, tako da će ova nosiljka zasigurno biti još privlačnija i onim modno osviještenim bebonositeljima. Još jedna nevjerojatna stvar kod Omni 360 Cool Air Mesh je da se može nositi tijekom cijele godine, bez brige da će bebi biti prevruće u klokanici tijekom toplijeg razdoblja.

 

FOTO: Ergobaby

_________________ POVEZANI ČLANCI __________________

 
 
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.