Suradnja godine H&M-a sa ženom, majkom i fashion mogulom DVF-om

“ŽELJELA SAM BITI NEOVISNA ŽENA, ŽENA KOJA MOŽE PLAĆATI SVOJE RAČUNE I UPRAVLJATI SVOJIM ŽIVOTOM – I POSTALA SAM TA ŽENA”- DVF

 

Diane von Furstenberg jedno je od najvažnijih imena u modi.

Žena koja stoji iza ikonične wrap dress, koja ju je katapultirala u slavu 1970-ih, DVF i njezine kreacije već su odavno simbol  moći za žene širom svijeta. Sada je svoj kreativni um ponovno usmjerila na dizajn interijera, u suradnji s H&M Home, za kolekciju koja donosi najznačajnije modne printeve DVF-a u svijet interijera.

h&m

Pokrenuta 16. travnja, a kolekcija sadrži živopisni prikaz ogromnih kreativnih printova DVF-a i izražajnih paleta boja. Mnogo kućnih dodataka, uključujući jastuke, pokrivače, svijeće i vaze, bit će dostupno u kolekciji, a svaki će komad pružiti osjećaj osobnosti slavnog dizajnera i izvrsnog stila.

“Oduševljena sam što surađujem s H&M Home, pogotovo jer imam takvu strast prema interijerima”, rekla je belgijska modna dizajnerica u izjavi. “Dom je i opuštajuće i osnažujuće mjesto na kojem zaista možete‘ posjedovati ’izgled ili osjećaj. Ovom suradnjom želim da ljudi preuzmu brigu o svom uređenju doma. Jedino pravilo koje imam je da vaš dom odražava ono što ste. Glavna je stvar stvoriti prostor u kojem vam je nevjerojatno ugodno i istinski je izraz vaše osobnosti ”, dodala je.

Prepoznata kao jedna od najmoćnijih žena na svijetu, von Furstenberg poznata je po svom iznimnom ukusu što se tiče mode i dizajna interijera. Njezina nadolazeća suradnja s međunarodnim trgovcem H&M-om  nije  prva takva suradnja kada hvaljeni modni dizajner ulazi u nečiji dom radi nove trendove za naš dom. DVF-ovo ime sinonim je za živahne uzorke, a poput mnogih kreacija njezine istoimene modne etikete, prethodne DVF-ove kolekcije kućnog pribora za kućanstvo nisu bile drugo nego majstorski izvedene.

Nama je posbeno drago da možemo pratiti  i divit se uspjehu žene koje nije samo fashion mogul nego je prvenstveno i majka. Majka koja je odlučila uspjeti i upisati svoje ime u povijest. 

Cijela kolekcija će biti dostupna u trgovinama od 16.lipnja, pa tako i na službenoj stranici H&M-a.

                                    h&m
h&m
izvor: H&M, Vogue, DVF
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.