Studio Frizz u novom ruhu sa puno noviteta

Željeli bismo Vam predstaviti u novom ruhu već poznati Studio Frizz. Postoji već duži niz godina, ali ove godine su odlučili napraviti velike promjene i tako ponuditi nešto novo svojim vjernim klijentima, ali isto tako i pozvati nove klijente da provjere njihovu jedinstvenu ponudu.

 

Pa krenimo….

Za one koji već poznaju i za one koji će ih tek upoznati vlasnica Studia Frizz Biljana Škledar nakratko je otvorila vratila svog salona i uvela nas u jednu vrlo zanimljivu priču.

Studio Frizz nudi Vam širok spektar usluga u novouređenom prostoru koje se nalazi u predgrađu grada Rijeke točnije na adresi Ulica Dragutina Tadijanovića 9 (bivša ulica A.G.Matoša 2). 51000 Rijeka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Studio Frizz (@studio_frizz)

 

Usluge koje se nalaze u ponudi Studio Frizz su sljedeće :

  • sve vrste frizerskih usluga (šišanje, bojanje, pramenovi, feniranje)
  • posebna ponuda frizura za najmlađe
  • usluga MegaSun solarija.

 

S obzirom na to da vlasnica pridodaje veliku pažnju zadovoljstvu klijenata osim ponude vrhunskih usluga Studio Frizz je poseban i po mogućnosti dolaska sa svojim najmlađima budući da je uređen i kutak za djecu kako bi klijenti ne smetano mogli uživati u korištenju usluga. Kako bi studio bio odraz same vlasnice, prilikom uređenja interijera s posebnom pažnjom uvršten je veliki broj detalja koji zrače dozom elegancije koji su se savršeno uklopili u cjelokupan interijer koji su upravo odraz same vlasnice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Studio Frizz (@studio_frizz)

 

 

U nastavku ćemo Vam još predstaviti neke od posebnih ponuda usluga koje možete ostvariti isključivo u najboljem studio za frizuru i tijelo.

  • Svake srijede Studio Frizz za Vas je pripremio posebnu ponudu Frizz srijeda gdje možete uz prethodnu najavu dobiti uslugu feniranja od 40-60 kn (cijena ovisi o dužini kose), te muško šišanje po cijeni od 30 kn.
  • Osim frizerskim uslugama, kao što je prethodno napomenuto Studio Frizz može se pohvaliti jednim od najboljih i najkvalitetnijih solarija na području Republike Hrvatske. Radi se o Mega Sun RAINBOW by Magiclight, čije osnovne prednosti su: direktni preplanuli ten, dugotrajan ten, formiranje vitamina D, efekt pomlađivanja, bio-pozitivan efekt.

 

 

Posebnost Mega Sun RAINBOW by Magiclight solarija

Koža se sastoji od različitih slojeva, od kojih svi imaju različite namjene. Štiti nas od utjecaja okoline, apsorbira vitalne hranjive materije i također odbija štetne materije. 4 spektra svjetlosti u najnovijim rainbow lampama razlikuje se valnom dužinom, pružajući svakom pojedinom sloju kože točno ono što mu treba da bi ostao zdrav i istovremeno pruža savršen ten kao da ste dotaknuli samu dugu.

  • Plavo energetsko svjetlo: regenerira i revitalizira ten, antibakterijsko i protuupalno djeluje, jača imunitet, povećava vitalnost i koncentraciju.
  • Zeleno wellness svjetlo: smiruje i regenerira kožu, daje novu energiju, ima opuštajuće djelovanje, vraća ravnotežu organizmu.
  • Crveno svjetlo ljepote: stimulira proizvodnju kolagena, poboljšava hidrataciju kože, pospješuje cirkulaciju krvi, pospješuje dovod kisika.
  • Žuto svjetlo sunca: stvara dobro raspoloženje, potiče pozitivnu energiju, vraća koži mladost, proizvodi vitamin D.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Studio Frizz (@studio_frizz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Studio Frizz (@studio_frizz)

 

Posjetite Studio Frizz i prepustite se stručnim znanjem i vještinama njihovih djelatnica i doživite nezaboravno iskustvo za svoju kosu i tijelo s najkvalitetnijim proizvodima na tržištu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.