Rijeka bogatija za još jedan cijenjeni brend dječje obuće Froddo

Napokon smo dočekali otvorenje Frodda- hrvatskog branda individualne, autentične, prirodne i održive dječje obuće.  Froddo je hrvatski brand dječjih cipela, koje se dizajniraju i proizvode u Hrvatskoj.

 

 

Kroz održivu proizvodnju čuva se planet za buduće generacije. Ne samo da je proizvodnja održiva, već se koriste i ekološki prihvatljivi materijali. Biraju se provjereni dobavljači koji posjeduju priznate certifikate poput ECARF, IVN Standards, LWG…

 

 

 

Froddo standardna kolekcija u veličinama od 17 do 42 te širinama od S do L dolazi s različitim karakteristikama prilagođenih svim tipovima stopala, u linijama za školu i vrtić, sport i slobodno vrijeme te posebne prigode.

 

 

Posebnost u asortimanu Froddalice hodalice –  cipelice za prve korake te barefoot kolekcija.

Barefoot cipele, s ravnom, vadivom tabanicom, oponašaju bosonogo hodanje te time pružaju stopalima prirodan i zdrav razvoj. Izrađene su od terracare prirodne kože, s vodoodbojnim svojstvima.

 

Froddalice hodalice su najnježnije dječje cipelice, izrađene od mekane, vegetabilno štavljene prirodne kože, koja nije tretirana teškim kemijskim spojevima. Namijenjene su djeci koja tek prehodavanju te za prve korake, a pogodne su i za djecu sklonu alergijskim reakcijama.

Za uživanje na otvorenom u svim vremenskim uvjetima tu je vodonepropusna kolekcija s toplom podstavom,  koja grije stopala i drži ih potpuno suhima u hladnim i kišnim danima.

 

Uz ponudu dječje obuće, u Froddo shopu je dostupna kolekcija dječje odjeće, talijanskih i hrvatskih modnih brandova. Posebnost odjeće su vrhunski, kvalitetni materijali i jedinstveni dizajn.

 

Za modno osviještene, urbane žene u ponudi Froddo shopa Rijeka su udobne kožne cipele, tenisice, gležnjače i čizme vrhunske kvalitete, iz radionice poznatih europskih brandova.  Uz obuću, tu je i  Anekke kolekcija te Uggari kožne torbe.

 

Da ne bude da smo samo gledali, naše curke su izabrale nešto i za sebe za nadolazeću zimu. Od nas kao roditelja imate svaku preporuku, a svakako i od naših curki.

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.