Proslava jeseni uz dječje DIY projekte

Jesen je jedno od najljepših godišnjih doba u kojem možete istraživati ​​svijet oko sebe, a svakako je posebno za djecu u prvih nekoliko godina života. Temperatura se brzo mijenja, vrijeme se stalno izmjenjuje (vjetar, grmljavina, možda čak i snijeg), a najhladniji trik koji majka priroda može izvući je da lišće mijenja boju.

Jesenski DIY zabavan su i pristupačan način za vas i vašu djecu da zajedno iskusite, cijenite i naučite što više o samoj jeseni. U nastavku vam donosimo naše jesenske DIY rukotvorine koje smo izrađujućih ih, proslavili jesen sa svojim mališanima.

Mama Ivana

Mama Ivana i njezine dvije preslatke cure odlučile su izraditi konjića od najljepšeg jesenskog ploda kestena. Ideja i realizacija za čistu peticu.

 

 

Mama Vanja

“Jučer smo imali jednu jako fora “potragu za blagom”.  Mislim da je to jedan lijep način da djeca upoznaju svoju okolinu, otvore okice te pozornije počnu promatrati prirodu i nauče cijeniti mnoge male darove koje ona daje kroz četiri godišnja doba.” – rekla nam je mama Vanja

 

Mama Ivana

Jesen na papiru pod budnim okom Nine i mame Ivane uspješno karakterizira ovaj jesenski DIY. Uz pomoć grančica, ljepila, kokica, suhog lišća oživjelo je pravo malo jesensko stablo.

_________________ POVEZANI ČLANCI __________________

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.