Ovaj vikend svi u Ogulin na Ogulinski Festival bajki

https://www.instagram.com/gospodica.ura/?hl=hr

Pregršt sadržaja donosi 16. Ogulinski festival bajke ovaj vikend od 11.06 do 13.06.

Ogulinski festival bajke je kulturno umjetnička manifestacija koja kroz slavljenje bajke i bajkovitog stvaralaštva veliča ime najpoznatije hrvatske spisateljice za djecu Ivane Brlić-Mažuranić, rođene Ogulinke. Ogulinske ulice i trgovi poprimaju ruho festivalskih scena i postaju poprište interakcije izvođača i publike, kreativnog stvaralaštva i pozitivne energije. Neke od najboljih predstava hrvatske umjetničke produkcije, uličnog teatra, pripovijedanje i kreativne radionice potaknut će stvaralaštvo cijele obitelji i svih onih koji bar na tren žele živjeti bajku.

Foto Facebook Ogulinski festival bajki

 

Pregršt sadržaja donosi 16. Ogulinski festival bajke uz mnoštvo slavlja, puno predstava i radionica! Pripovijedanje, osim onog u Ogulinu pripovjedače će se odvesti i na Klek, zbilja posebno mjesto za čuti bajku, i to u podne!

Na repertoaru će se naći i izložba malih životinjica i ptica u nedjelju, te velika zmajarska radionica, kao i zipline.

 

Foto Facebook Ogulinski festival bajki

 

Za rekreativce je organizirana biciklijada, a ukoliko ne želite doći vlastitim vozilom, sve je dogovorno i sa Hrvatskim željeznicama kako biste na rođendan stigli Karlekom.

Foto Facebook Ogulinski festival bajki

 

Na posebnom jezeru u obliku srca je priprema se i izložba talentirane ilustratorice Ane Salopek, a koje će se odviti ni više ni manje nego u krošnjama drveća.

 

Cijeli program možete vidjeti OVDJE. Vjerujemo da ćete se sigurno dobro zabaviti i poželjeti da ovo slavlje traje svaki dan!

 

Foto Facebook Ogulinski festival bajki
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.