Naše Mame Kvarnera prvi dan škole i njihovi savršeni outfiti namijenjeni za taj dan

U ponedjeljak je bio prvi dan nove školske godine. Gotovo 40 tisuća prvašića u njih će sjesti prvi put.

Nova školska godina je već počela, a upravo je ona razlog za veselje i uzbuđenje brojnih mališana. No prije negoli dijete krene u školu, treba ga za nju pravilno i opremiti. Šoping za školu je iza nas koji je bio jednako je uzbudljivo iskustvo za male kao i za velike. Nova odjeća, torba ili pernica razveselit će dijete i olakšati mu ulazak u novo životno razdoblje.

Upravo taj povratak u školske klupe bila je još jedna savršena prilika da mame pokažu njihove modne kombinacije. Na taj važan dan svakog djeteta nisu zablistale samo ´˝poznate mame ˝˝ poput Severine , Ive Šarić zablistale su i Mame Kvarnera .

 

 

Pogledajte našu galeriju i uživajte u njihovim kombinacijama.

Martina Jokic Podnar je za prvi dan škole svog prvašica Lukasa odabrala rozu košulju haljinu u kombinaciji s tenisicama i sve upotpunila s crnim ruksakom.

FOTO: Martina Jokić Podnar


Sandra Kozijević mama prvašića Adriana za prvi školski dan je odabrala bijelo plavu haljinu uz kombinaciju crnih sandala.

FOTO: Sandra Kozijević


Maja Uremović je mama dvojice školaraca, a njezin smisao za modu njezini dečki su preuzeli od nje.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Maja Uremovic (@majauremovic)

 

 

Mama Ivana Szilvasy je riječanka koja živi u Zagrebu sa svojom obitelji, a ove godine njihova Amelie kreće u prvi razred. Ne tipičan modni izražaj krasi cijelu obitelj, i možemo samo reći da su predivni svi zajedno sa svojim fashion kombinacijama.

FOTO: Ivana Szilvasy

 

 

Erin je uz pomoć mame Slađane za prvi dan škole izabrala divnu haljinicu. Njihov izbor nam već otkriva da nas u budućnosti čeka jedna prava fashion trendseterica.

 

Foto: Slađana

 

 

 

 

Sretno svim školarcima, a i njihovim roditeljima.

 

 

_________________ POVEZANI ČLANCI __________________

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.