Mučite se s viškom kilograma nakon poroda? Luce Beauty salon za oblikovanje tijela ima rješenje za vas

KRIOLIPOLIZA vodeći je tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva koji djeluje na principu kriolipolize, odnosno, jedinstvenom tehnologijom zamrzava i trajno eliminira masne stanice. Bezbolna je alternativa liposukciji.

Tehnologija zamrzavanja, poznatija kao kriolipoliza daje dugoročne rezultate. Naime, masne stanice ne vole hladnoću i na određenoj temperaturi će se jednostavno smrznuti. Kada se dogodi smrzavanje sala ili smrzavanje celulita, tijelo će prirodno eliminirati mrtve stanice u roku od 3 mjeseca, što će rezultirati s do 40 % nepovratnog smanjenja broja masnih stanica u tretiranom području.

 

Kriolipoliza je odobrena od strane FDA (Američke agencije za lijekove) za tretiranje 9 područja:

  • trbuh
  • bokovi
  • gornji dio leđa
  • prsa
  • unutarnji dio bedara
  • vanjski dio bedara
  • koljena
  • masno tkivo ispod stražnjice
  • podbradak

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luce Beauty (@lucebeautycro)

 

 

EM BODY SCULPT prvi je tretman odobren od strane FDA koji istovremeno izgrađuje mišiće te reducira višak masnog tkiva koji prekriva mišić, te pritom oblikuje i sužava Vaše tijelo.
Usmjerava fokusiranu elektromagnetsku energiju visokog intenziteta na tretirano područje, te pritom potiče mišiće na kontrakcije koje nije moguće postići vježbanjem ( 36 000 kontrakcija u 30 minuta odnosno kao da ste u 30 min napravili 36 000 trbušnjaka).
Elektromagnetsko polje potiče kontrakcije koje uzrokuju mišićni rast te gubitak masnog tkiva, rezultirajući boljom definicijom te oblikovanjem mišića stražnjice, trbušnih mišića     ( „the core“ ), nogu i ruku, a sve je potkrijepljeno s nekoliko kliničkih studija.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luce Beauty (@lucebeautycro)

 

HIFU (High Intensity Focus Ultrasound) tretman koristi tehnologiju fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta tako da se iznimnom kirurškom preciznošću grije tkivo na određenoj dubini i tako uzrokuje neposredan lifting.
Hifu tretman već neko vrijeme je prepoznat u Europi kao vodeći tretman neinvazivnog pomlađivanja kože lica te zatezanja opuštene kože tijela. HIFU tretman siguran je i bezbolan, a daje odlične rezultate.

Tretmanom se mogu zagladiti bore, pomladiti koža, podići koža na bradi, smanjiti podbradak i učvrstiti koža.
Rezultati HIFU tretmana vidljivi su odmah nakon tretmana bez potrebnog vremena oporavka. Najčešće je potreban jedan tretman ali ako imate kritičnije zone moguće je odraditi više tretmana.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luce Beauty (@lucebeautycro)

 

Ako smo Vas zainteresirali s navedenom ponudom možete rezervirati termin za besplatne konzultacije +385 92 1828 516 i o svakom tretmanu se posavjetovati sa stručnim osobljem Luce Beauty.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.