MAŠTOVITE IDEJE ZA ZAMATANJE POKLONA

GETTY IMAGES

Par ideja koje mogu pomoći pa I onima najnespretnijima

Božić samo što nije kucnuo na vrata, a kolači I pokloni trebaju već biti spremni. Ako ste malo knap bili  sa vremenom, I niste stigli zamotati poklone na vrijeme tu Vam mi možemo pomoći. Iako je sama godina bila luda, I pogotovo ove godine smo trebali imati vremena za sve, potkralo se kod nas većine da sve radimo u posljednji tren.

Iako se zamatanju poklona danas ne pridaje posebna pažnja kao što to činimo izborom poklona, no sama estetika zamotanog poklona može podignuti cijeloukupni dojam samog darivanja. Svi znamo da darivanje ne bi se smjelo izjednačavati sa vrijednosti samog poklona, već vrijednost bi upravo trebala biti na našem trudu i pažnji. Upravo taj trud možemo pokazati samim pakiranjem darova, koji ne samo da će pokazati našu ljubav prema dragoj osobi, nego i kretivnost i pažnju da pokažemo toj osobi koliko nam je draga.

Upravo u današnjem neizostavnom dijelu života je  Instagram, gdje smo zavirili na predivne profile DIY profesionalaca čija nas kretivnost pri svakom pogledu iznova oduševljava. I upravo je kod njih ona fraza istinita, DA SLIKA GOVORI TISUĆU RIJEČI.

Iva sa instagramskim profilom @iwaiva nas oduševljava kako sa DIY radovima tako i sa izradom finih kolača koje bih odmah smazali. Neizostavni dio njenog profila čini i  njen preslatki sin Lenon koji često svojoj mami pomaže oko izrade DIY radova.

Matea poznata na instagramu kao @matea_halilovic i vlasnica bloga LITTLE THINGS, prava je profesionalka u svemu s čime se uhvati u koštac. Od raznih putpoisa i ideja za putovanje, DIY projekata, uređenju, izradi finih slastica… Doslovno kod nje možete naći inspriraciju za što kod poželite.

Patricija vlasnica istoimenog instgramskog profil @patriciabaradic i bloga Patricia Baradić, ponajviše nam je zapela za okom svojim adventskim DIY projektima koje je radila svaki dan. Na taj način nam je dala ideju šta možemo sve napraviti da nam naš dom što više odiše božičnim duhom.

I šećer na kraju je svakako jedinstvena žena i majka troje predivne dječice. Pozitivac, borac za pravdu, kretor divnih i poučnih tekstova za mnoge stranice, glavna za kids crafts  i još mnogo toga. Žena koju zbog osobnosti želite znati i van instagramskih kućica. Barbaru možete pronači nanjenom instagramu pod nazivom @barbarina.veetrina ili na blogu VEETRINA.

Nadam se da smo Vam barem malo olakšali, i da ćete uživati prilkom zamatanja darova.

FOTO:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.