IZLETIŠTE ŠUMSKA BAJKA

Nastavljamo sa putovanjima po našoj regiji, a ovaj vikend Vam preporučamo divno izletište @sumskabajkalic smješteno u Liču, koje je udaljeno svega par kilomtera od centra Fužina.

Ono što je nas dojmilo, je to da izletište ima atrakcije ne samo za djecu nego i za odrasle. Samo izletište također ima edukativni karakter. U prirodi djeca uče o biljnom i životinjskom svijetu gorskog kraja. Atrakcija izletišta je i obilazak gatera sa šumskim životinjama (srne i veprovi), a pažnju će zasigurno privući likovi iz bajki izrađeni od drva, kao i kočija koja je na raspolaganju posjetiteljima.

Odrasli mogu uživati u odmoru i druženju uz mjesta za roštilj i boćalištu, a djeca u mnogobrojnim zabavnim sadržajima poput ljuljački, klackalica, tobogana, trampolina, te kućicama namjenjenim za igru i promatranje životinja. Veliki prostor omogućuje organizaciju raznih igara na otvorenom. Uz sve navedeno izletište nudi i mogućnost poludnevnog ili cjelodnevnog najma prostora za druženje , proslave ili team building, te mogućnost cateringa.
.
Mi se svakako vraćamo uskoro u većem broju i sa društvom, a nadam se da ćete se i Vi odlučiti i posjetiti ovu pravu bajku.
.
Za sve informacije i najavu dolaska kontakirajte gospođu Renata na  098/326-573..

2 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published.