#InstagramGirlsGetaway je uvijek dobra ideja

Dopustite mi da vas upoznam sa svojim čvrstim uvjerenjem, a vjerujem i uvjerenjem svih žena: svakoj ženi treba vikend sa svojim dragim prijateljicama.
Postoje određene stvari koje su dobre za dušu; putovanja, voda, sunce i moć čvrstih odnosa s onima koji vas najbolje poznaju i vole. Spojite sve to i dobili ste vrhunsku kombinaciju za pomlađivanje.

Znam da je nama ženama, posebice mamama, teško i da nam je mrsko napustiti svoju obitelj na bilo koji vremenski period, ali također prepoznajemo važnost provoda jedan na jedan, kvalitetnog vremena sa svojim prijateljima kako bi veze ojačale.

 

Imamo sreću da živimo u vremenu gdje nam putovanja s obitelji ili poslovna nisu strana, ali putovanje sa svojim prijateljicama je nešto više. To je ono putovanje koje vas osvježi.

Putovanje koje je dogovoreno samo u tjedan dana, ovaj vikend deset uspješnih žena našlo se pod organizacijom Valentine u predivnom obiteljskom hotelu Lišanj. Hotel koji inače zamišljen kao mjesto za aktivan odmor djece i opuštanja za roditelje, ovaj vikend bio je destinacija 10 Instagram uspješnih žena.

Valentina

Uz mnoštvo smijeha, priče, uživanja uz bazen te wellnessu, ovaj vikend prošao je puno prebrzo. Martina, Barbara, Ivana, Lorena, Danijela, Iva, Sanda, Morena, Valentina, Sonja su cure koje se međusobno znaju samo preko Instagrama, a ovaj vikend su dokazale da Instagram može biti divan ako mu to dopustimo i ako ga koristimo na pravi način. Ovo je u pravom smislu bio #InstagramGirlsGetaway i vrijeme ZA nas, o nama, s ljudima koji su nam dragi, koji su željni upoznavanja i širenja kruga prijatelja, koji vas razumiju.

HOTEL PO MJERI SVAKOG DJETETA
Osim što možete doći i napuniti baterije sa svojim prijateljicama, Family Hotel Lišanj zamišljen je kao objekt i mjesto za aktivan odmor djece, opuštanja za roditelje, a onda je odmor s razonodom zajamčen za čitavu obitelj. Tijekom čitavog dana, uz stručan animacijski tim, osigurani su bogati i raznovrsni sadržaji za djecu koja se mogu međusobno družiti, zabavljati i upoznavati nove prijatelje i vršnjake.

Animacijski programi prilagođeni su svim uzrastima i neprestano ih upotpunjuju i prilagođavaju kako bi najmlađim gostima bili stalno atraktivni. Uz klasičan mini-klub i radionice različitih sadržaja imaju i mini autoarenu sa zanimljivim vozilima na električnu struju, i to za sve uzraste, gdje djeca mogu uživati u adrenalinskim vožnjama i natjecati se uzajamno s prijateljima. Na obližnjim plažama su trampolini, vanjski i unutarnji bazeni, igraonica s Play Station konzolama, a to sve omogućuje zabavu najmlađim posjetiteljima koji u hotelu mogu biti zapravo cjelogodišnji gosti zajedno s roditeljima.

 

Ovaj vikend nas je podsjetio da nama ženama treba odmor i prostor od svakodnevice. Trebamo VRIJEME ZA NAS, a Hotel Lišanj je prava destinacija za to. Svakako se vraćamo sa svojom obitelji da i oni uživaju kao i mi.

 

Hvala Valentina na predivnoj organizaciji i super poklonima od sponzora i vama Family Hotel Lišanj što ste na ugostili na najsavršeniji način.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.