Božićna radionica mama Kvarnera u salonu Mömax

Najveći blagdan zaslužuje i najljepše pripreme. Svi znamo koliko je Božić bitan za svaku obitelj, a pri tome i dekoracija zaslužuje posebnu pažnju.

Ove godine smo odlučile pokrenuti tradiciju i sa našim mamama organizirati božićnu radionicu u najljepšem Salonu namještaja Mömax. Pod stručnim vodstvom mame Valentine, pokazali smo kako na što jednostavniji način urediti blagdanski stol.

Svi znamo kako biti mama znači svaku minutu imati organiziranu pogotovo oko blagdana, pa smo se time vodili i oko uređenja samog stola. Valentina nam je pokazala kako se pri tome  najbolje voditi manje je više, što se na kraju i pokazalo savršenim estetskim rezultatom. Naše mame Lea, Željka, Kristina, Ema, Matea, Vanja, Matea, Sabrina i Ivana osim ideje za uređenje stola, dobile su i vrijedan poklon našeg partnera Mömax-a.

Da nam bude lakše uređivati pobrinuli su se slastičarna Slon sa finim kolačima te naša poznata kuharica Doris Vlah sa najdivnijom blagdanskom platom i osvježavajućom salatom.

Kao što smo rekli ovo je nova tradicija mama Kvarnera, a našem Mömax-u još jednom hvala što je prepoznao našu inicijativu i trud. A ako trebate bilo šta vezano za božićnu dekoraciju, ili dobiti inspiraciju za uređenjem vlastitog doma, Mömax vas čeka na Kukuljanovu, a njihovo ljubazno osoblje će vam pomoći oko svega.

Uskoro pripremamo još jednu radionicu, a do tada vam tim Mama Kvarnera želi sve najbolje za blagdane.

_________________ POVEZANI ČLANCI __________________

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.