Baby boy ili Baby girl? Party koji je zavladao internetom

Što je to Gender reveal party ?

Instagram je bio revolucija za nas majke. Kao čarobno zrcalo, omogućilo nam je da pogledamo najekskluzivnije trendove cijelog svijeta. Među njima, izravno iz SAD-a, ističe se s Gender Reveal party: naziv ove zabave koji nema pravi prijevod na hrvatski jezik, ali koji je ukratko način da se svim gostima, često uključujući i roditeljima, otkrije spol nerođenog djeteta.! Sve dugujemo poboljšanju tehnologija u ginekološkom području koje su omogućile precizno otkrivanje hoće li beba biti djevojčica ili dječak.
Stoga se ovo slavlje održava prije rođenja djeteta i točnije prema sredini trudnoće, tj. nakon što je buduća majka prevladala najveće rizike od pobačaja u prvom tromjesečju.

Ali, odakle dolazi ova zabava?

Kao što već možete pretpostaviti, sve je započelo s društvenim mrežama. Prije samo nekoliko godina govorimo o srpnju 2008. blogerica Jenna Karvunidis putem svojih društvenih mreža objavila je tortu zahvaljujući kojoj je otkrila spol svoje bebe. Njezina priča pogodila je mrežu poput munje i odmah je bila inspiracija mnogim majkama, najprije dijelom Amerike, a zatim i ostatkom svijeta.
Danas se razne holivudske i domaće zvijezde, poput Blake Livelyja, Maje Šuput, Tatjana Drmač natječu u otkrivanju spola svoje bebe na najoriginalniji način. Od raskošnih kolača dostojnih svadbene ceremonije do fontana spremnih da eksplodiraju otkrivajući ružičaste ili plave konfete.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli 𝐓 𝐀 𝐓 𝐉 𝐀 𝐍 𝐀 𝐃 𝐑 𝐌 𝐀 𝐂 𝐇 (@tatjanadrmach)

Kako organizirati Gender Reveal Party i učiniti ga nezaboravnim!

Prvo morate zadržati znatiželju … Znam, nije lako! Ne padajte u napast, već zamolite svog ginekologa da stavi rezultate ultrazvučnog ili prenatalnog testa u zatvorenu kuvertu. Na taj ih način možete dati nekome od povjerenja i tko će vam, znajući dugo očekivano otkriće, pomoći u organizaciji priprema za zabavu.

Dvije su stavke koje će vam nužno biti potrebne da bi se zabava dogodila:

  • Dekoracije i ukrasi za sobu i stol u tipičnim ružičastim i plavim bojama. („Dječak ili djevojčica?“ Natpis, baloni, plišanci, posuđe i čaše, pribor za jelo, itd… )
  • Predmeti koji otkrivaju bebin spol: Ova je najava najvažniji dio zabave i ono je što svi čekaju.

Postoje deseci i deseci ideja kako to učiniti sa stilom, a u nastavku vam pokazujem neke od najljepših. Međutim, ako želite koristiti vatromet ili dimne bombe, savjetujem vam da vam pomogne stručnjak koji ima iskustva u tom području. Određeni predmeti, ako se ne koriste pravilno, također bi mogli biti opasni.

Torta: izvana sve u boji, ali hoće li nadjev biti ružičasti ili plavi iznutra? To znaju samo slastičar i onaj koji je pomogao budućoj majci da organizira zabavu.

 

 

Baloni i konfeti: ako se želite držati klasičnog američkog pjevanja „On ili ona? Pop da vidiš! ”, Tada apsolutno morate iskočiti jedan od ovih ogromnih balona. Obično su crne, srebrne ili zlatne boje i skrivaju se pod tušem od konfeta u boji dječjeg spola.

 

 

Tajanstvena kutija: ogromna kutija s puno ukrasa i upitnika. Otvori eee … tako je! Doletjet će mnogi ružičasti ili plavi baloni i vaše će cijelo susjedstvo znati za Gender Reveal Party koji ste organizirali. Očito, uvijek birajte biorazgradive balone i branite okoliš u kojem će živjeti vaša djeca.

 

 

Fontana: svi ste u krugu kad su slavine uključene i mlaz u boji veličanstveno se diže prema nebu. Svi se uprite u budućnost, a s optimizmom i ljubavlju u srcu napokon ćete znati hoćete li poljuljati djevojčicu ili dječaka.

Šarene LED žarulje: ovo je moja ideja i možda ćete je vi prvi upotrijebiti. Zamislite da ste unajmili prekrasnu hotelsku dvoranu za svoju zabavu o otkrivanju spolova. Povodom ceremonije zamijenili ste normalne žarulje raznobojnim LED žaruljama. U određenom trenutku mrak se sve ugasi i kad netko ponovno uključi svjetlo, daljinskim upravljačem odabere boju koja će obradovati sve prisutne.

Dimne bombe: nazivaju ih “Gender Reveal Confetti Powder Cannons” ili “Gender Reveal Smoke Bombs”, a rakete su različitih oblika ili dimne bombe koje proizvode intenzivan dim boje nerođenog djeteta. Kao što sam vam već rekla, savjetujem vam da ih ne uključujete osobno, već unajmite nekoga sa stručnjakom koji će ih riješiti. Vizualni prikaz je zaista jako lijep, ali dobro je poduzeti prave mjere predostrožnosti.

FOTO: PIXABAY

 

 

Nadam se da smo vam pomogli i da ćete neku od ideja iskoristiti.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.